Köpvillkor

Ångerrätt

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp som även gäller vid bruten förpackning om det så krävs för att testa produkten. Observera dock att om förpackningen bryts, ska det göras med minsta möjliga skada. Om en skada har uppkommit på produkten förbehåller vi oss rätten att värdera det minskade säljvärdet för produkten och dra bort detta belopp från returpengarna. En retur tar normalt 14 dagar att hantera.

Om ni vill returnera en produkt måste detta först anmälas till webmaster@vsek.se med ordernummer samt mailadress som användes för beställningen. Därefter har ni 5 dagar på er att lämna tillbaka produkten, plats och tid samordnas vid returnering och sker förslagsvis i V-sektionens byggnad där produkten hämtades ut. Vi återbetalar pengar till er inom 10 dagar efter att returen har hanterats vilket görs via det betalsätt som skedde vid köptillfället.

Leverans

Våra produkter levereras inte utan de hämtas i V-sektionens byggnad på John Ericssons väg 1 i Lund.

Betalning

Betalning sker enligt instruktioner i orderbekräftelsen

Vid utebliven uthämtning

Om produkterna ni beställt inte hämtas ut enligt angivna instruktioner förbehåller vi oss rätten att avbryta er beställning. Ni får därmed göra en ny beställning om ni fortfarande vill ha produkterna.

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, dvs helt säkra.

Personuppgifter

Det är ditt ansvar som kund att ange korrekta uppgifter vid beställning. Problem som uppstår på grund av felaktigt angivna uppgifter, såsom exempelvis namn, mobilnummer, e-postadress och adress står inte V-sektionen för.

När du registrerar ett köp, behöver du godkänna att V-sektionen får behandla personuppgifter som rör dig i enlighet med gällande lag, inklusive EU:s dataskyddsförordning. Vi gör detta i syfte att kontrollera dina uppgifter, för att motverka brott, samt att vi också kan använda dina uppgifter för att informera dig om nyheter, erbjudanden m.m. Dina personuppgifter kommer aldrig att erbjudas för annan part. Du kan när som helst kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter eller be oss att radera dem.